Vergaderruimte nabij Enschede

Zoekt u een geschikte ruimte voor een vergadering of cursus? Huurt u dan de vergaderruimte in de buurt van Enschede bij Hof ’t Sprakel. Wij bieden diverse mogelijkheden aan zodat u altijd een geschikte optie kunt vinden. Tevens bieden wij services aan als u voor onze vergaderruimte kiest.

Bent u benieuwd wat gasten van onze accommodatie vinden? Bekijk hier enkele beoordelingen.

Congres/vergader/cursuszaal

Midden in Twente in een landelijke omgeving vindt u een Buitengewone congres/ vergader/cursusruimte op de bovenverdieping van de  thee/koffieschenkerij Hof ’t Sprakel.

Hier vindt u een positieve sfeer door de prachtige en ruime locatie in het groen met vele mogelijkheden. Ieder congres of vergadering heeft zijn eigen wensen. Wij maken graag een offerte op maat. Neem hiervoor contact met ons.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden die mogelijk zijn.

Vergader/cursuszaal max 12 personen

Vergader/cursus ruimte met een positieve uitstraling door de grote ramen met uitkijk over een coulisselandschap. Deze ruimte geeft u alle privacy die u nodig heeft. Deze ruimte heeft een aangrenzende keukenblok met koelkast om uw drinken klaar te zetten.

Vergader/cursuszaal 12 t/m 40 personen

Boven op de vide van de koffie/theeschenkerij is een mooie ruimte  voor een presentatie of bijeenkomsten tot max 40 personen.

Vergaderarrangement: 8-uurs

  • Ontvangst met koffie en thee en huisgemaakte cake
  • Beamer
  • Projectiescherm
  • Blocnote met pen
  • Onbeperkt koffie en thee
  • Water in de zaal
  • Schaal met Mintjes
  • Businesslunch
  • s middags een tussendoortje

Minimaal 10 personen

Evt. extra optie is de mogelijkheid tot overnachting. Vraag naar de beschikbaarheid. We beschikken over 5 B&B kamers of de hele accommodatie voor 22 personen.

Zakelijk arrangement met overnachting

Wij beschikken over een groepsaccommodatie die zeer geschikt is voor zakelijke bijeenkomsten. Er zijn 7 slaapkamers met 22 bedden, 6 badkamers en 8 toiletten. Een van de slaapkamers is geschikt voor mindervaliden. De bedden in de groepsaccommodatie zullen dan opgemaakt worden. Hier beschikt u over een grote ruime woonkamer waar u met 22 mensen kunt zitten. Het ontbijt zal in buffetvorm in de koffie theeschenkerij geserveerd worden.

Vraag een offerte aan voor de totale prijs.

Contactformulier

De mogelijkheden voor een vergaderruimte in de buurt van Enschede

Heeft u zelf geen goede vergaderruimte of wilt u eens een andere locatie hebben? Dan is de vergaderruimte in de buurt van Enschede bij Hof ’t Sprakel ideaal. Als u onze vergaderruimte wilt huren, dan heeft u keuze uit vier opties. De eerste twee opties zijn voor maximaal 15 personen. U mag 4 uur lang gebruik maken van de ruimte. Tevens kunt u kiezen of u ontvangen wilt worden met koffie, thee en cake of dat u zelf voor het drinken zorgt. U mag dan gebruik maken van onze waterkoker en ons koffiezetapparaat. De andere twee opties zijn geschikt voor grote groepen van maximaal 40 personen. Hierbij mag u een hele dag (van 8:00 uur tot 18:00 uur) gebruik maken van de ruimte. Wij zullen u ontvangen met koffie, thee en cake. Rond het middaguur verzorgen wij de lunch. U mag kiezen of u op vaste momenten wat wilt drinken of dat u onbeperkt drinken heeft. Tevens kunt u ervoor kiezen of u gebruik wilt maken van de beamer.

Hoe kunt u de vergaderruimte in de buurt van Enschede huren?

Als u de vergaderruimte in Enschede wilt huren, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 074 3574582. Geeft u gerust aan welke optie u het meest aanspreekt. Wij kunnen dan de gewenste dag en de gewenste tijden inplannen. Uiteraard mag u ook vragen stellen zodat we u van meer informatie kunnen voorzien. Wij zorgen er op de dag zelf voor dat de vergaderruimte klaar is voor gebruik.

074 3574582
info@hofsprakel.nl