High Tea in Haaksbergen bij Hof ‘t Sprakel: verwennerij ten top!

Een high tea in Haaksbergen is een perfecte gelegenheid om eens bij te praten met je vriendinnen. Of iets te vieren natuurlijk, want ook daar past een hartige of zoete high tea in Haaksbergen prima bij. Bij Koffie en theeschenkerij Hof ’t Sprakel hebben we alles in huis om er direct een geweldige ervaring van te maken.

Nieuw: high tea aan huis laten verzorgen in Haaksbergen en St. Isidorushoeve? Neem contact met ons op via 074 3574582.

Koffie en Theeschenkerij

Wij hebben een groot woonkameridee gecreëerd. Hier hebben we beneden 44 zitplaatsen en boven nogmaals 24 zitplaatsen die zeer geschikt is voor een groot ontbijtbuffet aan een tafel, op terras hebben we plaats voor 80 personen.

We beschikken over div. arrangementen:

• Standaard ontbijtbuffet € 18.50 p.p. 
• De Luxe ontbijtbuffet € 19.95 p.p.
• Brunchbuffet v.a. € 20.50 p.p. 
• Verse broodjes v.a. € 2.00 p.p. 
• High tea zoet € 19.50 p.p.
• High tea hartig € 21.00 p.p.
• High Wine/ Bier € 25.00 p.p.
• BBQ all-in incl. drank € 27.00 p.p.
• Tafel Gril arrangement € 23.50 p.p.
• Buitenspelen XL € 25.00 p.d.
• Klootschieten incl. eten en drinken € 5.00 p.p.
• Bloemschik workshop € 37.00 p.p.
• Verwen/ wellness arrangement €145.00 p.p.

Openingstijden

Horeca / koffie- en theeschenkerij

April t/m Oktober

Maandag/ Woensdag/ Vrijdag              10:00 tot 17:00 uur
Dinsdag/ Donderdag                               15:00 tot 17:00 uur
Zaterdag                                                     10:00 tot 17:00 uur
Zondag                                                        10:00 tot 17:00 uur

Winterperiode beperkt geopend :

November tot April

Vrijdag / Zaterdag / Zondag                   11:00 tot 17:00 uur

Andere dagen en tijden alleen op afspraak/ reservering mogelijk.

 

 

Genieten van een high tea met een mooi uitzicht? Onze gasten zien vaak de reeën tegen de bosrand grazen tijdens een luxe kopje thee met uiteenlopende versnaperingen. Even aan de drukte ontsnappen en genieten van allemaal huisgemaakte verwennerij, dat is wat je van de high tea in Haaksbergen kunt verwachten.

High tea combineren met andere activiteiten?

Bij Hof ’t Sprakel hebben we uiteenlopende arrangementen. Zo vind je bij ons meerdere high tea-varianten in Haaksbergen, maar kun je ook bij ons terecht voor diverse kleinschalige feestjes in huiskamer sfeer. U kunt een feestje geven in  de vorm een high tea Buffet zeer geschikt bij grotere groepen. Of wat dacht u van bijvoorbeeld een luxe ontbijtbuffet of een complete barbecue inclusief dranken. Combineer het met klootschieten of de buitenspelen om het nog leuker te maken – of geniet juist van een high tea-arrangement waarbij je verschillende hapjes de revue ziet passeren, terwijl je geniet van onze gastvrijheid en het prachtige uitzicht door onze grote ramen. Je bevindt je behaaglijk binnen maar voor het gevoel zit je buiten midden in de natuur. Zomerdag kunt u uiteraard genieten op ons gezellig en zonnig terras. In onze koffie- en theeschenkerij vind je betaalbaar genot en alles is huisgemaakt.

Direct een high tea boeken?

Heb jij nog nooit een high tea in Haaksbergen gedaan met je vriendinnen of familie? Dan is dit een uitgelezen kans. Reserveer direct bij Koffie en theeschenkerij Hof ’t Sprakel zodat we de gewenste datum alvast vrij kunnen houden voor je. Reserveer graag minimaal 2 dagen vooraf, zodat wij de tijd krijgen om voor u een heerlijke ervaring neer kunnen zetten. Geef je direct de allergieën door zodat we hier rekening mee kunnen houden bij het opstellen van het aanbod op de tafels? Je bereikt ons gemakkelijk op 074 35 74 582. Je kunt ons ook per mail bereiken op info@hofsprakel.nl. Geniet van de pracht van Haaksbergen met een high tea midden in het natuurschoon van ons mooie Twente.

074 3574582
info@hofsprakel.nl