Groepsaccommodatie

De Bijzondere groepsaccommodatie ligt gelegen in de ster van Twente nabij Buurse, waar u de mooiste fietstochten en onvergetelijke wandelingen kunt maken o.a. in het Buurserzand en Haaksbergerveen. Het verblijf heeft 7 slaapkamers en 6 badkamers en is zeer geschikt voor families of stellen die willen genieten van het Twentse landschap.

Groepsaccommodaties zijn coronaproof: bij aankomst houden wij anderhalf meter afstand. Daarnaast heeft elke groepsaccommodatie zijn eigen sanitaire voorziening voor families en gezinnen. 

Indeling appartementen

U beschikt over een ruime woonkamer en eetkamer. In de woonkamer staan meerdere banken, fauteuils en een TV. Aangrenzend vindt u een zitruimte met tafel en stoelen waaraan gezellig spelletjes gespeeld kunnen worden. Gezamenlijk eten kunt u in de zeer ruime eetkamer met 2 eettafels en een extra TV. De accommodatie beschikt over 2 keukens met onder andere een kookplaat, koelkast, combi magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker, pannen en voldoende serviesgoed.

Groepsaccommodatie

Buiten vindt u een eigen terras met tuinset voor 24 persoenen. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht op de weilanden met grazende dieren. Voor de kinderen is er een voetbalveld, div. speeltoestellen, zandbak, trap skelter en trampoline. De accommodatie is aangepast voor mindervaliden. De ruime badkamer beneden is rolstoel toegankelijk en voorzien van douchestoel en beugels bij toilet en douche. Het wellness gedeelte met 2 sauna’s en 1 whirlpool is optioneel bij te boeken tegen meerprijs.

COVID

Groepsaccommodatie boeken?

Let op! De boeking is voltooid als u een definitieve bevestiging van ons heeft ontvangen via de e-mail. 

074 3574582
info@hofsprakel.nl