Camping

Boerderijcamping Hof ’t Sprakel staat op een prachtige es met een schitterend uitzicht waar u heerlijk tot rust kunt komen met een luxe sanitaire voorziening. De camping heeft 25 staplaatsen geschikt voor caravan, tenten en campers.  Ook beschikken we over 2 ingerichte tenten. Alle plaatsen zijn allemaal voorzien van elektriciteit, water en vuilwater afvoer. Electra is 10 ampère per plaats. Geschikte locatie voor fietsers, en natuurliefhebbers.

Maar ook zeer geschikt voor jonge gezinnen. We beschikken over een speeltuintje met o.a. trampoline, schommels, zandbak, glijbaan en div. klimrekken. Ook is er een volleybal net, korfbal korf, voetbal veldje aanwezig en zijn er div. fietsjes, steppen en skelters waarmee naar hartenlust gespeelt kan worden.

Campinggebouw

In het campinggebouw is er een koffie- en theehuis met een bar . Je kunt hier iets drinken, een ijsje halen, ontbijten of lunchen.
Tevens zorgen wij in de ochtend voor verse broodjes.

Voor de gasten zijn er moderne sanitaire voorzieningen. Het sanitair-gedeelte bestaat uit 4 douches en 1 multifunctionele douche/wc geschikt voor invaliden/gezinnen, 4 toiletten, 4 wasbakken en 1 gesloten wasruimte.

Aan de voorzijde is er een overdekte afwasplaats met 5 wasbakken.
U kunt tegen betaling gebruik maken van de aanwezige wasmachine en droger.

Wellness center

Onder het campinggebouw is een grote kelder die omgetoverd is tot een wellness center. Hierin bevinden zich een, sauna cabine, whirlpool en massagestoel. Het wellness center is alle dagen geopend voor privé verhuur.

 

Camping

Let op! De boeking is voltooid als u een definitieve bevestiging van ons heeft ontvangen via de e-mail. 

074 3574582
info@hofsprakel.nl