Camping Twente

Zoekt u een rustig vakantieverblijf zodat u heerlijk kunt ontspannen? Komt u dan naar de camping in Twente van Hof ’t Sprakel. Onze camping staat op een es midden in de natuur. De camping is van diverse faciliteiten voorzien zodat u op comfortabele wijze bij ons kunt verblijven. In de omgeving van de camping in Twente kunt u diverse activiteiten ondernemen. Zo kunt u eenvoudig zelf de ideale vakantie samenstellen.

Bent u benieuwd wat gasten van onze accommodatie vinden? Bekijk hier enkele beoordelingen.

Wat zijn de redenen om naar onze camping in Twente te komen?

U kunt om diverse redenen besluiten om naar onze camping in Twente te komen. Twente staat bekend om de vele natuurgebieden en om de rust. Dit maakt de regio erg populair bij wandelaars en fietsers. Er zijn zeer veel mooie routes te vinden. Ook vinden mensen het vaak fijn om hier uit te komen rusten.  Hoe fijn is het om wakker te worden van fluitende vogeltjes en om even te ontsnappen aan de drukte? Dat wil niet zeggen dat u zich hier zult vervelen, er is namelijk genoeg te doen. U kunt de dorpen in de omgeving verkennen of u kunt een dagje naar een stad gaan. Hier kunt u winkelen en u kunt bij diverse cafés even uitrusten. Voor kinderen is de camping in Twente ook erg geschikt. Zij zullen het zeker geweldig vinden om een boerderij te bezoeken of om naar een groot speelpark te gaan. Tevens kunnen zij veilig spelen op de rustige en kleinschalige camping met een eigen speeltuintje.

Wellness centrum

Onder het campinggebouw is een grote kelder die omgetoverd is tot een wellness center. Hierin bevinden zich een, sauna cabine, whirlpool en massagestoel. Het wellness center is alle dagen geopend voor privé verhuur.

Op de dinsdag- en vrijdagavond is er een vaste avond die voor iedereen toegankelijk is. Openingstijden 19:00 tot 23:00 uur. Reservering vooraf gewenst.

Camping

Let op! De boeking is voltooid als u een definitieve bevestiging van ons heeft ontvangen via de e-mail. 

De faciliteiten van onze camping in Twente

U wilt natuurlijk weten welke faciliteiten onze camping nog meer heeft. Wij hebben de camping voorzien van alle faciliteiten die u nodig heeft. Mocht u een hele dag op de camping willen blijven, dan is dat geen enkel probleem. De camping in Twente heeft 25 staplaatsen. De staplaatsen zijn ruim van opzet om u voldoende privacy te geven. Doordat de camping vrij klein is, heeft u nauwelijks last van lawaai. In plaats daarvan hoort u geluiden die bij de natuur horen, zoals fluitende vogels en ritselende bladeren. Onze camping in Twente is dan ook de ideale plek om tot rust te komen. Op de staplaats heeft u water en elektriciteit. U kunt dus koken en apparaten opladen en gebruiken. Tevens heeft de staplaats een waterafvoer zodat u vuil water kunt afvoeren.

Het sanitaire gedeelte is geheel overdekt en verwarmd. Uiteraard bestaan de sanitaire voorzieningen uit wasbakken, douches en toiletten, waarvan 1 geschikt is voor gezinnen met een babywikkelruimte/ mindervaliden. Daarnaast zijn de afwasbakken geheel overdekt door middel van een licht koepel.  Ook  kunt u gebruik maken van de wasmachine en wasdroger tegen betaling.

Gratis Wifi op het terrein aanwezig.

Op de camping zelf is een campinggebouw. Hier kunt u ontbijten of lunchen. Of u lekker laten verwennen met een huisgemaakte High tea. U kunt binnen gaan zitten, maar ook buiten op het terras. Zo kunt u even genieten van de rust om u heen. Tevens kunt u bij het campinggebouw de krant lezen, iets drinken of een ijsje halen.

Boekt u nu meteen een staplaats op de camping in Twente van Hof ‘t Sprakel

Wilt u ook eens een aantal nachten doorbrengen op een camping in Twente? Boekt u dan meteen een staplaats! Op onze website kunt u zien welke staplaatsen u nog kunt boeken. Wij hebben gewone campingplaatsen, maar we hebben ook camperplaatsen en doortrekkersplaatsen. Zo kunt u altijd een geschikte plaats vinden. Als u op ‘boeken’ klikt kunt u zien op welke dagen de staplaatsen nog beschikbaar zijn. Nadat u alle stappen heeft doorlopen heeft u de staplaats geboekt. Natuurlijk staan wij voor u klaar als u vragen heeft over onze camping in Twente. U mag altijd bellen naar 074 3574582. Het is ook mogelijk om het contactformulier op de website in te vullen of om een mail naar info@hofsprakel.nl te sturen. Wij zullen zo snel mogelijk reageren op uw bericht.

074 3574582
info@hofsprakel.nl