Camping Haaksbergen

Voor een rustig en aangenaam verblijf zit u zeker goed bij onze camping in Haaksbergen. Dankzij de ligging van de camping kunt u even ontsnappen aan de drukke stad en het dagelijkse leven. Geniet van de rust en van de natuur. Uiteraard kunt u gebruik maken van de vele faciliteiten die wij bieden.

Bent u benieuwd wat gasten van onze accommodatie vinden? Bekijk hier enkele beoordelingen.

Welke faciliteiten heeft onze camping in Haaksbergen?

Het doel van de camping in Haaksbergen is dat u helemaal tot rust kunt komen. Dat betekent dat de camping gelegen is in een rustige en natuurlijk omgeving. Vanaf de camping kijkt u uit over weilanden en bossen. U kunt diverse dieren spotten, zoals reeën en konijnen. In de ochtend wordt u wakker van het gefluit van de vogels. Natuurlijk is onze camping voorzien van alle benodigde faciliteiten. Zo zijn alle 25 staplaatsen voorzien van elektriciteit, water en een waterafvoer. Deze staplaatsen zijn open en ruim van opzet waardoor de camping past in de natuurlijke omgeving. Zo heeft u het gevoel dat u midden in de natuur zit en u heeft veel privacy.

Op het campingterrein is onder andere een campinggebouw waar u eten en drinken kunt halen. Neemt u plaats op het terras om van de omgeving te genieten. Ook hebben wij verwarmde sanitaire voorzieningen waarvan er 1 geschikt is voor mindervaliden- gezinnen met babywikkelkussen en zijn ruime opzet. Afwasbakken waar u kunt afwassen. Daarnaast hebben wij een wasmachine en wasdroger die u tegen betaling kunt gebruiken. Zo kunt u heerlijk genieten van een weekend weg of van een vakantie.

Wellness centrum

Onder het campinggebouw is een grote kelder die omgetoverd is tot een wellness center. Hierin bevinden zich een, sauna cabine, whirlpool en massagestoel. Het wellness center is alle dagen geopend voor privé verhuur.

Op de dinsdag- en vrijdagavond is er een vaste avond die voor iedereen toegankelijk is. Openingstijden 19:00 tot 23:00 uur. Reservering vooraf gewenst.

Camping

Let op! De boeking is voltooid als u een definitieve bevestiging van ons heeft ontvangen via de e-mail. 

Het boeken van een plaats op de camping in Haaksbergen

Als u op onze camping in Haaksbergen wilt verblijven, dan kunt u via onze website de gewenste plaats boeken. Wij hebben namelijk camping plaatsen, camper plaatsen en doortrekkersplaatsen. Wilt u meer weten over onze camping? Neemt u dan gerust telefonisch contact op via 074 3574582. Ook kunt u mailen naar info@hofsprakel.nl of het contactformulier op de website invullen. Wij proberen zo snel mogelijk op uw bericht te reageren.

074 3574582
info@hofsprakel.nl