Boerencamping Twente

Bent u dol op de natuur en houdt u van rust? Dan is onze boerencamping in Twente de ideale plek! Onze camping is gevestigd op een es, midden in de natuur. Zo kunt u optimaal van de natuur genieten. Uiteraard is onze camping voorzien van diverse faciliteiten zodat u kunt ontspannen.

Bent u benieuwd wat gasten van onze accommodatie vinden? Bekijk hier enkele beoordelingen.

De redenen om voor onze boerencamping in Twente te kiezen

Veel mensen kiezen voor de boerencamping in Twente omdat ze willen uitrusten tijdens een weekendje of een week weg. Doordat onze camping midden in de natuur en tussen de weilanden gelegen is, heeft u geen last van geluiden. U zult voornamelijk de dieren in de omgeving horen. De camping heeft 25 staplaatsen, die allemaal voorzien zijn van water, elektriciteit en een waterafvoer. Wij hebben gekozen voor een open camping, zodat u optimaal van de omgeving kunt genieten, door ruime plekken is er voldoende privacy en een natuurlijke uitstraling van de camping wordt versterkt. De camping is voorzien van een campinggebouw waar u kunt ontbijten en lunchen. Tevens kunt u hier de krant lezen en iets drinken of ijsjes halen ook kunt u zich heerlijk laten verwennen door een huisgemaakte high tea. Uiteraard hebben wij sanitaire voorzieningen zoals douches, toiletten, waarvan 1 geschikt is voor gezinnen met een babywikkelruimte/ mindervaliden. Daarnaast zijn de afwasbakken geheel overdekt doormiddel van een licht koepel.  Ook  kunt u gebruik maken van de wasmachine en wasdroger tegen betaling.

Gratis Wifi op het terrein aanwezig.

Dankzij deze faciliteiten zult u comfortabel op onze camping verblijven.

Wellness centrum

Onder het campinggebouw is een grote kelder die omgetoverd is tot een wellness center. Hierin bevinden zich een, sauna cabine, whirlpool en massagestoel. Het wellness center is alle dagen geopend voor privé verhuur.

Op de dinsdag- en vrijdagavond is er een vaste avond die voor iedereen toegankelijk is. Openingstijden 19:00 tot 23:00 uur. Reservering vooraf gewenst.

Camping

Let op! De boeking is voltooid als u een definitieve bevestiging van ons heeft ontvangen via de e-mail. 

Hoe kunt u op onze boerencamping in Twente kamperen?

Lijkt het u heerlijk om op de boerencamping in Twente te verblijven? Boekt u dan meteen via onze website. U kunt kiezen voor een ‘camping plaats’, een ‘camper plaats’ of een ‘doortrekkers plaats’. Als u vragen heeft over onze camping, belt u dan gerust naar 074 3574582. U kunt ook het contactformulier invullen of een mail sturen naar info@hofsprakel.nl. Wij reageren zo snel mogelijk op uw bericht.

074 3574582
info@hofsprakel.nl