Boerencamping Haaksbergen

Wilt u uw vakantie graag doorbrengen in de natuur? Onze boerencamping in Haaksbergen zal u dan zeker aanspreken. De camping is omgeven door natuur en ook de camping zelf bevat alle faciliteiten om van een rustige vakantie te genieten. In deze regio kunt u naar hartenlust wandelen en fietsen.

Bent u benieuwd wat gasten van onze accommodatie vinden? Bekijk hier enkele beoordelingen.

De kenmerken van onze boerencamping in Haaksbergen

Onze boerencamping in Haaksbergen ligt op een es. U heeft een prachtig uitzicht over de weilanden en de bossen. Dankzij deze natuurlijke omgeving zult u diverse dieren tegen kunnen komen. Tevens zijn er veel wandelpaden en fietsroutes in deze regio te vinden. De camping zelf heeft 25 staplaatsen, elk voorzien van een waterafvoer, elektriciteit en water. De camping heeft een open karakter die past in de natuurlijke omgeving met  ruime plekken zodat u voldoende privacy heeft. De camping heeft diverse faciliteiten voor een aangenaam verblijf. In het campinggebouw kunt u terecht voor voorde krant, ontbijt of lunch. Uiteraard verkopen wij ook ijsjes en verkoelende drankjes. De sanitaire voorzieningen bestaan uit douches, wasbakken en toiletten, 1 douche en toilet geschikt voor gezinnen/mindervaliden. Tevens hebben wij afwasbakken waar u de afwas kunt doen. Wilt u uw kleding kunnen wassen? Tegen betaling kunt u onze wasmachine en droger gebruiker. Vlakbij de camping houden we onze eigen dieren, waardoor u het gevoel heeft dat u op een echte boerderij verblijft. Kinderen zullen ook zeker genieten van de dieren en ze kunnen veilig spelen op de camping.

Wellness centrum

Onder het campinggebouw is een grote kelder die omgetoverd is tot een wellness center. Hierin bevinden zich een, sauna cabine, whirlpool en massagestoel. Het wellness center is alle dagen geopend voor privé verhuur.

Op de dinsdag- en vrijdagavond is er een vaste avond die voor iedereen toegankelijk is. Openingstijden 19:00 tot 23:00 uur. Reservering vooraf gewenst.

Camping

Let op! De boeking is voltooid als u een definitieve bevestiging van ons heeft ontvangen via de e-mail. 

Wilt u een staplaats op de boerencamping in Haaksbergen boeken?

Voor het boeken van een staplaats op onze boerencamping in Haaksbergen hoeft u alleen maar op ‘boeken’ in het menu te klikken. Vervolgens kiest u de gewenste staplaats en u doorloopt de stappen. U heeft dan uw plaats op de camping geboekt. Heeft u vragen over onze camping? Belt u dan gerust via 074 3574582. Tevens kunt u het contactformulier op de website invullen of een mail info@hofsprakel.nl naar sturen.

074 3574582
info@hofsprakel.nl